Om oss

Kiropraktorene Berge-Eriksen er begge utdannet ved Palmer College of Chiropractic i Davenport Iowa. Det er denne skolen som er selve opphavet til kiropraktikk, som ble startet av D.D. Palmer i 1895.

Begrepet kiropraktikk betyr ‘utført ved hånd’, og har som mål å gjenoprette normal bevegelsesfunksjon uten bruk av eksterne hjelpemiddler som f.eks. medisin. Ved palpasjon – kiropraktisk undersøkelse – av ryggsøylen og tilstøtende ledd, finner man eventuelle feilstillinger og prøver å korrigere disse for å gjenopprette normal bevegelsesfunksjon.

Filosofien ved Palmer College of Chiropractic er som Thomas Edison en gang sa: ‘The doctor of the future will give no medicine, but will interest his or her patients with the care of the human frame, in a proper diet, and in the cause and prevention of disease‘.

Behandlere

Karl-Petter Berge-Eriksen

Karl Petter er født i Ålesund og er utdannet ved Palmer College of Chiropractic i Davenport, Iowa,USA.

Karl-Petter har praktisert som kiropraktor i Trondheim i over 40 år. Han har spesielt hatt gode resultater med skulder og kneledd ved siden av den tradisjonelle kiropraktorbehandling av hele ryggen.

Han har også hatt utrolig gode resultater av mange hundre kolikk babier. Han har deltatt jevnlig på kurs og kongresser i både innland og utland.

Telefon: 924 49 292

Åse Berge-Eriksen

Åse Berge-Eriksen er fra Kristiansund og er utdannet ved Palmer College og Chiropractic i Davenport,Iowa,USA.

Hun har praktisert yrket i Mosjøen/Mo i Rana, Molde og Kristiansund før hun startet i Trondheim.

Åse er interessert i hele mennesket og ser helheten av ryggplagene. Hun har vært jevnlig på kurs og kongresser i både innland og utland. Hun har god erfaring med trykkbølgebehandling.

Telefon: 924 49 291

Kiropraktorene Berge-Eriksen er medlem av norsk kiropraktorforening

Kiropraktorene Berge-Eriksen har direkte oppgjørsavtale med HELFO

Kiropraktorene Berge-Eriksen har utdanning fra Palmer College of Chiropractic.