Kiropraktisk behandling

Kiropraktikk betyr å utføre med hånd. Behandlingsformen legger vekt på diagnose, forebygging og behandling av mekaniske problemer i muskler og skjelett. Dagens kiropraktikk som behandlingsmetode har som hovedmål å gjenopprette normal funksjon i bevegelsesapparat og nervesystem når feilfunksjoner har oppstått.

Kiropraktoren hjelper til med forebygging, diagnostiserer og behandler feilfunksjon, muskler, nerver og ledd. Hovedmålet er å gjenopprette normal funksjon i bevegelseapparatet og nervesystem. Kiropraktorer behandler lidelser i alle ledd og muskler i kroppen, ikke bare i ryggsøylen. Dermed kan vi hjelpe deg med alt fra vanlige ledd- og muskelsmerter til kolikk, migrene og andre lidelser.

Vi kan ta egne røntgenbilder, samt henvise til røntgen, CT, MR og henvise til andre medisinske spesialister. Vi kan også sykemelde pasienter.

Trykkbølgebehandling

Trykkbølgebehandling er en effektiv metode for behandling av smerte. Kroniske senelidelser, musearm, tennisalbue, akillessmerter, kalkskulder, jumpersknee eller hælproblemer behandles uten operasjon, kortison eller medisiner. Denne behandlingen anses som et godt alternativ til kirurgi eller medisinering.

Refusjon og henvisning

Kiropraktoren er primærkontakt med selvstendig behandlingsansvar på lik linje med leger, psykologer og tannleger. Derfor kan du oppsøke kiropraktoren uten legehenvisning.

Kiropraktorene Berge-Eriksen har direkte oppgjørsavtale med HELFO. Det betyr at du allerede har fått den stønaden du har krav på når du betaler regningen. Dessverre inngår ikke behandling hos kiropraktor i FRIKORT-ordningen.

Bestille time?

Ønsker du å bestille time, eller forhøre deg om våre behandlinger?

Kontakt oss

Trondheim

Åpningstider

Mandag – Torsdag: 09:00 – 15:00
Fredag: 09:00 – 14:00

Besøksadresse

Kongens gate 60
7012 Trondheim

Fannrem

Åpningstider

Tirsdag: 09:00 – 14:00
Torsdag: 09:00 – 14:00

Besøksadresse

7200 Fannrem

Kiropraktorene Berge-Eriksen er medlem av norsk kiropraktorforening

Kiropraktorene Berge-Eriksen har direkte oppgjørsavtale med HELFO

Kiropraktorene Berge-Eriksen har utdanning fra Palmer College of Chiropractic.